Endring i driften

Endring i driften

30. august 2022 Off By ITweb

De siste 6 årene har Nesbyens Katter vært alene om å håndtere Hallingdals hjemløse katter, noe foreningen kan være stolt av. Antall kolonier og hjemløse katter er nå nede på et minimum, og pågangen på foreningen er ikke lenger like stor. Det er nå besluttet at det vil bli litt endringer i driften fremover. Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike (DN Ringerike) vil ta over det meste av styringen når det kommer til hjemløse katter i Hallingdal, iht. Nesbyens Katters vedtekter.

Når det gjelder det praktiske rundt dette, vil selvfølgelig en god del av utstyret bli beholdt i Hallingdal for utlån etter behov, og en del vil bli fraktet til Hønefoss der DN Ringerike har tilhold.

Når det gjelder økonomien til Nesbyens Katter, er det Loppemarkedsbutikken som er den største inntektskilden, etter Grasrotandelen, private donasjoner og adopsjonsgebyr. Butikken vil bestå og med færre katter i år enn tidligere, er det hittil i år overskudd. Dette gjør at foreningen har bestemt å dele litt av dette med DN Ringerike. De har nettopp gått til innkjøp at nytt mottakssenter i form av et småbruk utenfor Hønefoss, og bidrag til deres arbeid for dyrene vil bli godt mottatt.

Private donasjoner og grasrotandeler har det også vært en del av, og dette er blitt satt stor pris på i de årene som har vært. Og i fremtiden tas dette selvfølgelig hjerteligst imot, men vil da også deles med DN Ringerike.

Det trengs fortsatt folk i hele Hallingdal, så er noen som har ønske om å være bidra i arbeidet med hjemløse katter i sin kommune, er de hjertelig velkomne til å ta kontakt med Christin i DN Ringerike, som vil koordinere arbeidet.

Damene i Nesbyens Katter vil dessuten fortsatt hjelpe og veilede, men foreningen vil ikke lenger ha eget mottak i Nesbyen. Den delen er det DN Ringerike som overtar på sitt nye mottak som er under arbeid.

Nesbyens katter takker alle hjelpere og bidragsytere hjerteligst for all støtte i de årene de har jobbet med de hjemløse kattene, og håper fremdeles at folk vil bidra, selv om driften nå blir flyttet til Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike.

Del artikkelen: